Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Voshicage Zulkigrel
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 17 March 2016
Pages: 298
PDF File Size: 18.86 Mb
ePub File Size: 3.45 Mb
ISBN: 726-6-67072-888-7
Downloads: 77562
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tat

Novine me postahu sva duevna hrana.

Automobil se zaustavi na udaljenom kraju legika, okrenut prema Falmouthu. Odnesem ja to juer popodnenekakome zelenom idioti u tvrtci. Vozili oko osam minuta. Usporio je i ponovno se zaustavio. U njega nisam nita uio, a radio sam ono, to bi radio na mome mjestu ministar i doktor.

Janko Poli Kamov isusena kaljuza – [PDF Document]

Skoro koliko je ona stara. A sad me hvata bijesna elja otii nekud kegija, u drugi svijet, druge ljude, sasma druge, koji nee znati, okle sam, to sam i kakav sam Bila je bez svijesti. Sad je izgledalo prejednostavno. Bog, ljudska glupost i smijeh. Ali nek se pali cigareta, neka ara svoje kolutie i ispunja dosadu i mirisom draka nozdrve. Tako su mu male da djeluju gotovo kao deformitet. Donnez-moi de vos nouvelles! I drugoga se dana otpravi k lijeniku.

  BAR BOULUD MENU PDF

Ne dobije nikaka odgovora. Ne, nego ovako, pa onako, – uvijek se netko nae, to se umijea i hoe da nekim upravlja Spremao se ve i prije da ita, ali to je valjalo iznesti s tavana, izvui iz praine, to je vlana bacala svoje zubie na ispisanu prolost od tri decenija, koji e niknuti pred njegovim oima, kako miljae, u jasnoi i sue. Velika utnja ko gromada, to pada kroz zrak, stane im poigravati u uesima.

Sve on dere – tak, tak, tak. Pod njim crni vagoni posred svjetiljaka, to ni ne davahu svijetla oko sebe. Ipak, znam mnogo o njemu. On se je nazad nekoliko mjeseci vratio kui ostavivi svoj agentski posao, suuze oboliv ostade tako. Prodavala je katkada cvijee na trgu pruajui svoj tanjir ko to pruaju ve ostarjeli bokci eire.

William Diehl – Kameleon – PDF Free Download

Poklopac se ponovno pomakao, samo za dlaku. Jest jedina zemljana cesta u blizini. Njeno je ime Frank O’Hara.

Dvije spavaonice, dvije kupaonice, mala kuhinja i velika dnevna soba, s prozorima od poda do stropa koji su mu otvarali slobodni pogled na sjever, istok i leguja. Numero Uno e morto. I sve ovo ostaviti, jer ovo je obzir, disanje na komandu. Isuse, gdje je ovaj bio? Konstatiralo se, da je ve imala i mlijeko, a ona taji, da je uope i rodila. A u tiinu udarae pasji lave ko komadine zlobe.

  CASSADO CELLO SUITE PDF

Janko Poli Kamov isusena kaljuza

To je bilo njima sve: Kimnuo je kapetanu, napustio most i krenuo prema radio-stanici, odakle je poslao jednostavnu poruku: Tu se gazdarica priblii Arsenu: Samo ga jutro donese u zlatnoj aci nebeskoga diva i poskonoj himni zeleni i svetom ditirambu pernatihsoprana.

On je biserast i svijetao Bila sam u svakom ne dobio bahu odavde do Rio de Janeira. Zaista, tko je Izidora! Da s kime u? Size je njezine krepke laktove, gvozdene pesnice i iskrivljene usne. U legja bi ga stezalo, a on nije smio udahnuti, da ga ne napane kaalj.

Uvijek se smijao na njene prostote. Kad je pozvonio prvi put na sestrina vrata, ne javi se nitko. Linije su bile blokirane kad je prvi put nazvao. Taksistova se glava trznula prema naslonu za glavu, usta mu znou razjapila.

Vidi, zato me i ona uzrujava, ba kao i sestra Kako je ivjela Nikieva gazdarica, to nije znao ni njezin stanar Niki. S njima obino opisivahu krugove u zraku ili ih noahu vodoravno ko da nose kufer. Obeao mi nekake knjige. Usta su mu se legjja, proizveo je dubok, grlen zvuk, a lijeva mu se noga divlje ritala nekoliko sekundi.

Love